Zorgbeveiliging

De veiligheid waarborgen van medewerker en client op zorglocaties is een van de specialisaties van 360º Security & Services. Daar waar we menselijkheid en veiligheid bij elkaar brengen.

 

Zorgbeveiliging

Het managen van de veiligheid van uw zorgmedewerkers, cliënten en bezoekers kan een grote uitdaging zijn. Niet alleen kost het tijd en energie, maar het vergt ook een efficiënte planning. Zeker nu er een tekort is in de zorg kampen veel medewerkers met een (te) hoge werkdruk en groeit het ziekteverzuim.

Tegelijkertijd kan uw zorgmedewerker te maken krijgen met emotionele situaties die samengaan met agressie, onmacht, onbegrip, ongewenst gedrag  en soms zelfs fysiek geweld. Helaas komen de laatste twee situaties steeds vaker voor. Dit alles maakt het garanderen van de veiligheid alleen maar lastiger.

Hierdoor kiezen steeds meer zorginstellingen voor zorgbeveiliging, om de veiligheid van medewerkers, cliënten, patiënten en bezoekers te kunnen garanderen. U wilt immers dat uw zorginstelling rust, gastvrijheid en veiligheid uitstraalt.

Wij helpen bij uw beveiligingsvraagstukken

Ons bedrijf is gevestigd in Terheijden (Noord-Brabant). Vandaaruit zijn we inzetbaar door heel Nederland.

Heeft u beveiligingsvraagstukken waar u een onderbouwd en doordacht antwoord op wilt?

Neem dan contact met ons op. Veiligheid is bij ons in gekwalificeerde handen.