oNZE DIENSTEN

U kunt bij ons terecht van Artiestenvervoer tot Zorgbeveiliging. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle invulling van uw beveiligingsvraagstuk.

Ontdek onze diensten

Zorgbeveiliging

De veiligheid waarborgen van client en medewerker op zorglocatie ’s  is een van de specialisaties van 360 Security & Services. Daar waar we menselijkheid en veiligheid bij elkaar brengen.

Objectbeveiliging

Gekwalificeerde en betrouwbare beveiligers voor uw objectbewaking van openbare gebouwen, kantoorpanden, magazijnen, bouwlocaties etc..

Evenementbeveiliging

Bij een evenement kijken we naar uw wensen en de geldende wetten en regelgeving betreffende de vergunning. Hierna zal er een passend beveiligingsplan worden gemaakt. Deze zal opgesteld worden met het oog op uw naam als organisatie en de beleving van de bezoekers. Bij ons zijn uw bezoekers, medewerkers en eigendommen in veilige handen.

Horecabeveiliging

Horecabeveiliging vraagt om de juiste combinatie tussen gastvrijheid en veiligheid. Wij garanderen een individueel beveiligingsconcept afgestemd op uw locatiebehoefte.

EHBO

Eerste hulp op maat voor uw bedrijf of evenement.

BHV (Bedrijfshulpverlener)

Onze Bhv’ers zijn opgeleid om in geval van nood uw werknemers en bezoekers in veiligheid te brengen.

Artiestenvervoer

Veilig en verantwoord vervoer met een van onze luxe wagens.

Tourmanagement

Als artiest moet je nog maar aan 1 ding hoeven denken en dat is aan jouw optreden. Met al het andere kan 360 Security & Services je volledig ontzorgen. Ook voor beginnende artiesten kijken we naar passende oplossingen.

Zorgondersteuner

Extra ondersteuning voor uw zorginstelling.