BHV

Onze Bhv’ers zijn opgeleid om in geval van nood uw werknemers en bezoekers in veiligheid te brengen.

BHV op maat

Onze bedrijfshulpverleners (BHV’ers) zijn opgeleide professionals die belast zijn met het verlenen van eerste hulp en het beheersen van noodsituaties in bedrijven, organisaties en evenementen. Zij hebben de kennis en vaardigheden om snel en adequaat te reageren op noodsituaties, waaronder brand, medische noodgevallen en evacuaties.

BHV’ers zijn cruciaal voor het waarborgen van de veiligheid en gezondheid van werknemers, bezoekers en andere aanwezigen op een locatie. Zij zorgen ervoor dat er adequaat wordt opgetreden in geval van een noodsituatie en dat deze zo snel mogelijk wordt opgelost.

Onze BHV’ers worden regelmatig bijgeschoold en opgeleid om up-to-date te blijven met de nieuwste technieken en methoden voor het beheersen van noodsituaties. Dit garandeert dat ze altijd in staat zijn om snel en efficiënt te reageren op elke situatie.

Wij helpen bij uw beveiligingsvraagstukken

Ons bedrijf is gevestigd in Terheijden (Noord-Brabant). Vandaaruit zijn we inzetbaar door heel Nederland.

Heeft u beveiligingsvraagstukken waar u een onderbouwd en doordacht antwoord op wilt?

Neem dan contact met ons op. Veiligheid is bij ons in gekwalificeerde handen.

Bedrijfshulpverlening is een verplicht programma voor bedrijven om de veiligheid en gezondheid van hun medewerkers en bezoekers te waarborgen in het geval van noodsituaties, zoals brand, medicijngebruik en verwondingen. Een aangewezen BHV-er is opgeleid om eerste hulp te verlenen en het bedrijfspand te evacueren in geval van nood. Bedrijven zijn verplicht om minimaal 1 BHV-er in dienst te hebben.
Een BHV-er is verantwoordelijk voor het coördineren van de evacuatie in geval van nood.
Neem daarom contact op met 360 Security en Services en u zult geen spijt krijgen!